Cégismertető


Importáló & forgalmazó nagykereskedés

Cégtörténet

A Kompel Kft. Budapesten, 1999-ben nyitotta meg raktár- és kereskedelmi bázisát.
Importáló és forgalmazó nagykereskedés, kényelmes vásárlási és parkolási lehetőséggel várja ügyfeleit Kőbányán, a Vaspálya utca 20. számú üzletében. (parkolás a Kelemen utca felől).

Kezdetben a Kompel Kft elsősorban elektromos fogyasztási berendezéseket importált. 
A belső piaci átalakulás miatt, (a multinacionális nagyvállalatok magyarországi térhódítása folytán) az átformált piaci igényeknek megfelelően a Kompel Kft átállt a még ki nem használt piaci rések betöltésére.

Elektromos és elektronikus termékeket forgalmaz országosan  ipari és lakossági felhasználók számára.

A forgalmazott termékcsaládokat öt részre bonthatjuk:

Szintszabályozás Kompel Kft Budapest

Szivattyúk, folyadékszabályozás


Légtechnika értékesítés Kompel kft Budapest

Ipari- és lakossági szellőztetés


Biztosítjuk akár komplett légtechnikai kivitelezések anyagszükségleteit is.
Ventilátorok, termoventilátorok, légfüggönyök, hővisszanyerők, fan-coilok.

Elektromos fűtés Kompel Kft Budapest

Elektromos fűtés, infrafűtés


A termékek energiatakarékosak, és környezetbarátok. Teraszfűtés infra hősugárzóval. Bel- és kültéri infra hősugárzó penel és padlófütés, gazdaságos üzemeltetés.

Klíma Forgalmazás Kompel Kft Budapest

Klímaberendezés kiegészítői


Esztétikus megjelenés, klíma csatornák, műanyag és sárgaréz idomok, csövek, konzolok és kondenzvíz szivattyúk profi szerelőknek.

Rovarcsapda forgalmazás Kompel Kft Budapest

Rovarok elleni vegyszermentes védelem


Az UV fénycsöves elektromos rovarcsapdák, ventilátoros, nagyfeszültségű és ragasztó papíros kivitelben.

A fő profilokhoz kapcsolódó kiegészítő termékek rendkívül széles skálájával biztosítjuk komplett kivitelezések teljes körű anyagszükségleteit is.

A cég megerősödését  az eredményes munkán túl a magyar piacon nagyban elősegítette néhány beszállító/gyártó termékeinek kizárólagos forgalmazási joga. 
Az értékesítés területi képviselők hálózatán keresztül történik, öt virtuális részre osztották fel az országot, hogy a lehető legjobban optimalizálják a közös munka egymást erősítő hatását.
Képviselőink és műszaki irodánk magas szakmai felkészültsége, precizitása segíti vevőinket a számukra leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

A termékek forgalmazása Magyarországon széles körű, megrendelőink elsősorban nagyobb kivitelező cégekvállalkozók,épületgépészek az ipari szellőztetés területén, illetve a fűtés és a többi termékcsalád tekintetében a disztribútorok viszonteladói hálózatán, szerelőkön és végfelhasználókon keresztül zajlik.

Küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk forgalmazott valamennyi termék kiváló minőséget, hosszú távú előnyöket és maximális biztonságot nyújtson az ipari és lakossági felhasználás során egyaránt.

A Kompel Kft által forgalmazott termékek kizárólagosan európai eredetűek, ez a garancia arra, hogy a minőségi problémák kockázata gyakorlatilag nullára csökken.

Importőri tevékenységeink mellett szerviz is üzemel telephelyünkön. Áramlásérzékelők javításától kezdve a nyomáskapcsolókon át a frekvenciaváltókig szervízvezető kollégánk magas szakmai tapasztalattal és tudással áll az Ön rendelkezésére. Minden általunk forgalmazott termék szervizelését ellátjuk.

Vásárlóink szívesebben választják megfelelő áron a jó minőséget és a biztonságot.