Cégismertető alsó része


A fő profilokhoz kapcsolódó kiegészítő termékek rendkívül széles skálájával biztosítjuk komplett kivitelezések teljes körű anyagszükségleteit is.

A cég megerősödését  az eredményes munkán túl a magyar piacon nagyban elősegítette néhány beszállító/gyártó termékeinek kizárólagos forgalmazási joga. 
Az értékesítés területi képviselők hálózatán keresztül történik, öt virtuális részre osztották fel az országot, hogy a lehető legjobban optimalizálják a közös munka egymást erősítő hatását.
Képviselőink és műszaki irodánk magas szakmai felkészültsége, precizitása segíti vevőinket a számukra leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

A termékek forgalmazása Magyarországon széles körű, megrendelőink elsősorban nagyobb kivitelező cégekvállalkozók,épületgépészek az ipari szellőztetés területén, illetve a fűtés és a többi termékcsalád tekintetében a disztribútorok viszonteladói hálózatán, szerelőkön és végfelhasználókon keresztül zajlik.

Küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk forgalmazott valamennyi termék kiváló minőséget, hosszú távú előnyöket és maximális biztonságot nyújtson az ipari és lakossági felhasználás során egyaránt.

A Kompel Kft által forgalmazott termékek kizárólagosan európai eredetűek, ez a garancia arra, hogy a minőségi problémák kockázata gyakorlatilag nullára csökken.

Importőri tevékenységeink mellett szerviz is üzemel telephelyünkön. Áramlásérzékelők javításától kezdve a nyomáskapcsolókon át a frekvenciaváltókig szervízvezető kollégánk magas szakmai tapasztalattal és tudással áll az Ön rendelkezésére. Minden általunk forgalmazott termék szervizelését ellátjuk.

Vásárlóink szívesebben választják megfelelő áron a jó minőséget és a biztonságot.