Folyamatos a szúnyoggyérítés

Összesen 108 ezer hektáron végeztek szúnyoggyérítést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság irányításával eddig. Ezen a héten 85 ezer hektáron folytatják tovább.A múlt heti változó időjárási viszonyok miatt azonban kevesebb területtel tudtak végezni, mint amennyi a tervezett volt. Ezeket a területeket, ha az időjárás engedi, a héten fogják bepótolni. Eddig a lárvairtás folyamata zajlott az ország egész térségében, azonban most a héten megkezdődik a kifejlett szúnyogok irtása is főleg a Balaton térségében. Megfelelő időjárási viszonyok esetén a héten kiterjedt kezelések lesznek Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Baranya megyében, Sopronban, a Fertő-tó partján lévő településeken, a Szigetközben, és több Duna menti régióban is. Szúnyogirtás lesz emellett Budapesten, a Csepel-szigeten, Békés, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyében is.

A katasztrófavédelem honlapján, a szúnyoggyérítés menüpont alatt nyomon követhető, hogy melyik napon melyik településen védekeznek a vérszívók ellen. Az önkormányzatok a központi programon felül önállóan is végezhetnek szúnyoggyérítést, továbbá idén is van lehetőségük jelezni a katasztrófavédelem megyei ügyfélszolgálatai felé, ha településükön jelentős szúnyogártalmat tapasztalnak. (Forrás: http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=szervezet_hirek&hirid=5115)

Amennyiben úgy érzi, hogy nem tud már várni a katasztrófavédelem szúnyoggyérítési programjára és ebben a melegben nem tudja élvezni a szabadban töltött időt és a friss levegőt, mert a szúnyogok megzavarják a nyugalmát, választhat önálló módszert is a szúnyogirtásra.

Cégünk rovarcsapda termékei biztosítják önnek a rovarok elleni védelmet a szabadban is. Ne várjon a szúnyoggyérítés programra, hanem kezdje el Ön is irtani a szúnyogokat.

Professzionális rovarcsapdáink paramétereit és felhasználási lehetőségeit megtekintheti a weboldalunkon vagy részletesebb információkat kaphat, ha felkeresi cégünk területi képviselőit.

Merényi Miklós  +36 20 667 8686
Szabó Ferenc  +36 20 262 4194

Aktuális rovarcsapda akcióinkat az akciós feliratra kattintva megtekintheti: