M-310L Ragadó papíros HACCP rovarcsapda 8x1W, LED

Rozsdamentes acélból készült ragadópapíros rovarcsapda.

A M310 modell LED-es változata 8 db speciális 1 wattos LED-del van felszerelve, melyek alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak.
A szerkezet szálcsiszolt alumíniumból készült, az elülső nyílás pedig gyors és könnyű hozzáférést tesz lehetővé a belsejébe, ahol a ragasztós papírlap kerül.

A befogási hatékonyságnak és a 365 nanométeres sugárzású UV-A LED-es lámpák által garantált energiahatékonyságnak köszönhetően ez a repülő rovarok számára készült csapda tökéletes minden olyan környezetben, ahol élelmiszeripari termékek kezelésére van szükség.

Termékleírás

M-310L Ragadó papíros rovarcsapda 8×1 W

HACCP rovarirtó rendszer, kiváló minőségű ragasztópapír, alumínium, HACCP által jóváhagyott ragasztópapír, az (EK) sz. ártalmatlan anyagokkal előállított 1907/2006.
Ajánlott:
HACCP, megfelel a legszigorúbb irányelveknek.
Alkalmas élelmiszeriparban és vendéglátóiparban.
Lefedettség:
10-12 lineáris sugáron belül hatásos
Alapfelszerelés:
2 lap ragasztópapír

Adatok:

Kód M-310L
Méretek mm-ben 494x230x740
Súly 2 kg
Tápfeszültség 220-240V/ 50-60Hz
Szigetelési osztály A
Mester doboz 2 DB
A lámpák típusa UV-A LED
A lámpa élettartama 30000H
Emissziós spektrum 365 nm
A lámpa teljesítménye 8X1W
Szerkezet Alumínium

A ragasztópapírt havonta legalább egyszer, vagy gyakrabban kell cserélni, ha nagyon sok rovar van, vagy a környezet különösen piszkos. A készülék általános tisztítását rendszeresen és a papír cseréjekor kell elvégezni; használjon élelmiszertermelő környezethez megfelelő tisztítószert.
Mielőtt a ragasztópapír új lapját a készülék polcára helyezi, el kell távolítani annak védőfóliáját; ügyeljen arra, hogy a lap ne érintkezzen a készülékkel; ha a papír megtapad a készüléken, tisztítsa meg egy mosószerben áztatott puha ruhával

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M-310L Ragadó papíros HACCP rovarcsapda 8x1W, LED” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatkérés