M-372L Ragadó papíros HACCP rovarcsapda 16x1W, LED

Megfelel a HACCP előírásainak, ezért éttermekben, húsfeldolgozókban, ipari konyhákban is alkalmazható. Rozsdamentes acélból készült ragadópapíros rovarcsapda.

Anyag AISI 304
Méret 65,5x39x33,5 cm (L,W,H)
Súly 8,8 kg
Feszültség 220-240V/50-60Hz
UV-A fény 16×1 W (LED)
Fenycső élettartam 4000 óra
Védelmi szint IP65
Összfogyasztás 20 W

Termékleírás

M-372L Ragadó papíros HACCP rovarcsapda 16×1 W működése

A LED UV-A fénye bevonzza a repülő rovarokat, amelyek rászállnak a ragadópapírra. A papíron megragadnak, nem bírnak mozdulni.  M-372L Ragadó papíros HACCP rovarcsapda 16×1 W, IP65 védelmi szintet elérő – és CE elvárásoknak megfelelő készülék.

Telepítés
A készülék sík felületre szerelhető, a mennyezetről lógva, a falhoz rögzítve. A közelben áramforrásnak kell lennie.

Falra szerelés esetén két csavart használjon a rögzítéshez; lehetőleg körülbelül 2 méter magasságban helyezze el a készüléket.Helyezze a szoba legsötétebb részébe, és távol az ablakoktól, hogy elpusztítsa a rovarokat a házon belül, elkerülve mások vonzását kívülről.


A fal körüli területnek szabadnak kell lennie, hogy lehetővé tegye a ragasztópapír egyszerű cseréjét és tisztítását.
Győződjön meg arról, hogy a fal, amelyre a készüléket szereli, szilárd, és hogy nem vezetnek át rajta elektromos kábelek vagy vízvezetékek; a csavarok megfelelő alátámasztása érdekében tiplik használata javasolt.

Karbantartás

Minden karbantartási vagy tisztítási művelet előtt győződjön meg arról, hogy a készüléket kihúzta a konnektorból.
A ragasztópapírt havonta legalább egyszer, vagy gyakrabban kell cserélni, ha nagyon sok rovar van, vagy a környezet különösen piszkos. A készülék általános tisztítását rendszeresen és a papír cseréjekor kell elvégezni; használjon élelmiszertermelő környezethez megfelelő tisztítószert.
Mielőtt a ragasztópapír új lapját a készülék polcára helyezi, el kell távolítani annak védőfóliáját; ügyeljen arra, hogy a lap ne érintkezzen a készülékkel; ha a papír megtapad a készüléken, tisztítsa meg egy mosószerben áztatott puha ruhával

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M-372L Ragadó papíros HACCP rovarcsapda 16x1W, LED” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatkérés